Figyelni egymás rezdülését
Figyelni egymás rezdülését
soha nem lehet felesleges,
megtalálni a csöppnyi békét,
már önmagunkért is érdemes;
nagyon nehéz, vagy nem akarjuk,
ha önzők és tétovák vagyunk,
fejünk körül fekete varjúk
kárognak, amíg mi hallgatunk.
Ellentétes dolgokban hiszünk,
csak kétségeink bizonyosak,
és ő, az egy isten van velünk,
akit teremtünk az alkonyat
félelmeit elűzni, este
hálát adni az irgalomért,
annak, ki bűnét elfeledte,
és aki még nem, annak azért.
2013. október 21.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-21 00:02:59
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-22 07:35:11