kvantitatív pragmatizmus
Mindenki máshogy fasiszta e koitusz utáni időkben;
függetlenül attól, hogy miféle csontokon burjánzik.
A paraméterek szakaszokban s végleg is leírnak bárkit.
Még a hat nemből sarjadzó Nárciszok se tekinthetnek
bizalmas szeretettel, tartótisztté avanzsált magukra.
Ideament’ zsarnokláshoz a gyakorlat biztosít mestert.
Szabad szólás jogán háborítatlanul mondhatsz semmit;
ha élet és halál számtanilag se mutathat túl önmagán,
mindegy on- avagy offline vagy, csak ordibáló kuss lehetsz.
(lényegtelenséged okán) Önkéntes rab, besúgó, s diktátor:
három az egyben, rázódik, turmixolódik mindahány begyben.
Okádék kering vér, ne adj', Isten helyett a masinában;
és nincs hova-tovább, s ki-be futni az embertelen Földön.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-30 23:41:14
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-31 16:25:07