jelek
valahova a sarokba dobtam
vannak rá szavaim poros lomokban
kutatok hitehagyottan mint aki
pont azt a hangot nem leli
kezdőbetűt sem
nem idézem nem kötöm
kijelentő módba csak egy vessző-
futás felkiáltásait
hozz valakit
akinek a megbocsátás a mestersége
és kéményébe korommal vési be
mentségeim nem használ kérdő-
jelet azonnal temet majd felszáll
a hatos villamosra észak felé menet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-23 14:47:11
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-24 12:08:40