Tánc
TÁNC
Egy küzdelmes tánc az életem,
sajnos már nem a színpadon művelem.
Ami elmúlt már nem emlegetem,
örülök,hogy újra kezdhettem.
Otthon táncolgatok csak magamnak,
saját koreográfiáim vannak.
Ha már többé színpadon nem táncolhatok
legalább mint alkotó lennék ott.
A tánc tartott életben,
kitartásomat is ennek köszönhetem.
Nélküle más lenne az életem,
sokat jelent nekem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Életgyümölcsök 2011 - Antológia (Hungary-Germany-Ausztria-Spain-Switzerland, 2011)
Kiadó: Novum Pro
Feltöltés ideje: 2013-07-17 18:32:39
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-17 18:32:39