Újgazdagné panasza
Ugye drá-gám megyünk Ibizára
izibe,
mer' ott olyan úri dolog, sőt procc is,
meg az a sok ramazuri.
Vár a rancsunk már, meg az őr a ké-zi
fegy-verével parancsunkra,
ez olyan iz-gi cukifalat,
lesz ott löncs punccsal, én
a csacsikád, csak csacsenolok a hidal-gókkal,
no meg csencselek, lehet in-cselkedek a pin-csimmel.
"Ubi bene, ibi patria"* -
nota bene - , valahogy így mond-ta teg-nap
egy buzigyerek a Szecs-kában,
de mi hol-nap elutazunk Ibizára,
ugye cukifalat.
*=Ahol jól megy, ott a hazám (lat.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-15 00:15:52
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-15 09:12:30