Égi GSM
A hegytetőn egy fa tövében
Lélek sem zavarta nyugalmam
Gyönyörködve felhők ködében
Képzeletem völgyét kutattam
Erre, fent már nincsen GSM
Hegytetőn gyenge a térerő
A kapcsolat régen szétesett
Számomra magányom térnyerő
Földből kinőtt bázisállomás
Antenna, mely ég felé mutat
Világos nappal egy látomás
Elhozta nekem a Tejutat
Őseim küldtek egy SMS-t
A létező múltból pötyögték:
Kövessed tovább az egyenest
Téged is vár majd az öröklét
Magamban mormoltam imámat
Imám belőlem kisugárzott
Szellő érintett meg egy ágat
Egyedül az Isten hiányzott
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.