Ímhol vonulnak a deli legények, ütemre
lépnek pompás telivérjeik a kétoldalt
ámulva tisztelgő sorfal előtt. Árad
a tökély, és trófea gyanánt díszeleg mind több
nyeregkápára tűzött, merészen kettészelt
gubancos csomó. Ajánlom, ha nem átallasz
probléma maradni barátom: mutasd
kevésbé bonyolultnak magad!