Summa
Bár gyarló vagyok, és sok hibát elkövettem
Kudarcaim okát sosem másban kerestem
Nem uszítottam, és uszítható se voltam
Rágalmat nem hittem, s magam sosem koholtam
A kapcsolataink bonyolultságát hittem
Személytelen hithez csak néha menekültem
Átszűrtem a magam hálóján a világot
Észrevettem, ha a szemafor zöldre váltott
Az ellenségeim teremtek, mint a gomba
Mert nem futotta mindig magyarázatokra
Ha nem is mindet, de majdnem mindet szerettem
Megértettem őket, ha meg nem is követtem
Néha elvonultam, bár nem voltam mizantróp
Gyakran becsaptam, de nem zártam be az ajtót
Most szépen libegek ég és föld közt a térben
Mint egy felengedett sárkány a zsinegvégen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-02 17:27:35
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-03 01:29:16