szövetkezzünk
a normalitás csírája ellen is
amit elültetett régen egy naiv jó kertész
etessük trágyával
itassuk húggyal
egymást
hogy virágozzunk de magot ne hozzunk
repesszük szét ezt a gyökér világot
elkapálnak persze
a fényt elvehetik a napot nem
csak a karók ne lennének
égigérők
ez a kinőtt erkölcs
tetves nagykorúsága