Nem vagy boldog ha én se
nem vagy boldog ha én se
nézlek ahogy magadba nézel
hibát keresve süllyedsz a múltba
eltévedsz benne visszahúzlak
szökik az idő rőt a fénye
együtt szaladtunk neki a hegynek
kezünk üres hajunk deres
szél eső sors vert minket
merre menjünk azt kutatjuk
harminc éve Isten volt tanunk
kiktől tanácsokat kérhetnénk
hajtják a túlvilág kerekét
magunk vagyunk úgy maradunk
egymásnak dőlve támaszkodunk
egy az élet kettő a sors
megyünk tovább lesz valahogy
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.