itt vagy végzetem tavasz
csírák szökkennek
a magasban tüzet gyújt
a nap
biztos igéretét hozod
hogy ne rothadjon fúljon az élet
minden rom volt
kinyitottad a világot rám
a hernyó is vígan araszol
az ágon levelet rág
ahogy én is falom
az élet minden pillanatát