Hit(t)el leminősítés
Leértékelt országban
Leértékelt nép élt
Leértékelt árut vett
Leértékelt pénzért
Hitel kellett a nyugdíjhoz
Hitelből volt a sok segély
Hitelből épült minden itt fel
A balsors is csak kamatozott
Remény nélkül nem volt esély
De nem törődtek itt a hit(t)el
A történelem azért folytatódott
Ha nagy leszel, majd megtudod
A Jóisten talán mégis meghatódott
S a teremtésnek újra nekifutott
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-06 22:11:09
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-06 22:11:09