Amikor még nem zárták be templomba az Istent
Amikor még egyház nálunk nem is létezett
Akkoriban szittya népünk Isten oltalmából
Boldogan élt. Pislákol még bennünk emlékezet
A tábortűznél szabad égből megidézték Istent
Ünnepeltek napi vadászatot, s harcot
A lángok közül az Úr kitekintett rájuk
Szent Szelleme megérintett minden egyes arcot