hívlak ha vagy
légy velem
csókod a húsomat
perzselje
kezem a kezeddel
fényt merít
szemem a testedet
éhezi
tartom a szám
csókold hát
homlokomra
hulljon a szempillád
két kezem a melleden
közömböset mímelve
ha ruhámat lehúzod
érintésed fogadom
gerjedésem a tied
vagyunk mi együtt
kívánatosan szépek