Rút keserves koldus
Rút keserves koldus,merre mennél mondjad?
merre tudnál felejteni hogy kereszted ne hordjad.
Merre lenne szíved gyönyörű szép újra.
Van e hely a nagyvilágon hol nem emlékszel a búdra
Az utad amerre visz mind hiába koldulsz,
jobban járnál inkább hogyha megbolondulsz
Sötét csúf szívedből kihullnak a szavak
mi utazásod alatt körülötted marad!
Koldulj csak kéregess, a szád egy patkány rágja!
Boldogságra vágynál,rád hiába szállna!
Nem tudsz te örülni mint más áldott ember
Azt hiszed te bolond hogy Isten téged így ver!
Gúnyád csupa piszok csak fekszel ott a porba,
S örülnél ha néha valaki megrúgna!
Nem vagy te már élő de még meg sem halhatsz,
az utad sosem fogy el amelyen nem ballagsz!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-24 12:59:54
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-24 12:59:54