Ember tervez, ember végez
Szeretni soha nem lesz késő,
elhamarkodott, talán végső
próbálkozás az emberséghez,
mert ember tervez, ember végez
mindenkivel, mindenki ellen,
végrehajtó is, test és szellem
tervez, alkot, kalapál, rombol,
elfárad, azért arra gondol,
hogy folytathatja újra mégis,
vele van a teremtett ég is.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-21 00:12:56
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-21 00:12:56