Kátyú
Burjánzó gépkocsik szűkülő ereken
Haldokló forgalom utcán és tereken
Felforr a hűtő és felforr az agyvizünk
Adónkat lenyúlják, hiába gürizünk
Fehér pénzt tömünk a kátyúnyi zsebekbe
Fekete aszfalt kell gödörnyi sebekbe
Nem polgár mesterünk tévéből harsogja
Hogy büszkék lehetünk erre a városra
Kormánynál dugulunk, nem pedig kormányon
Nem tudunk tekerni pénzügyi normákon
Bennünket benzinnel mindig csak sarcolnak
Honatyák miértünk ekképpen harcolnak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.