muszáj érezni bőröd illatát
lebegni érinteni
mámorodban úszni
árts nekem
minden percben harapnám kívánatos szád
a világot szerteni kevés ha itt vagy velem
hiszem hogy te vagy a fegyver
ellenem
és magad ellen is
süket vagyok
szavad se hallom
csak lüktetni akarok benned
oly gyönyörű mocskosságod