bennem élnek apám vétkei
óvom s őrzöm őket
rám hagyta mindet- s itt
vannak velem elkövetni újra
pedig tudom
nem volna szabad
mégis érzem
hogy föntről egyetértően
rám kacsint
s talán erős kezével egyet int
mert cinkosom lesz újra
s majd egyszer én is
magamhoz intem utódom
ráhagyni családom vétkeit