Poroszkál a koldus...
Poroszkál a koldus
üstökös felette...
Hogy milyen szépen izzik
már el is felejtette...
Nagyra nyitja szemét
csak megigézve nézi...
Egy jégcsap olvad le szívéről
azt hiszem úgy érzi...
A felolvadt jégnek
tiszta vize könnyek...
Mik a koldus szeméből
lassan előjönnek...
Szívéhez kap rögtön
...bizseregve éget...!
Nem is tudja mikor érzett
ilyen jót...vagy szépet...
Könnycsepp hullik alá...
de jégként ér a földre!
Az üstökös már elment...
...jeges szél követte....
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-24 01:12:18
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-24 01:12:18