Összesűrűsödött az idő...
Összesűrűsödött az idő...
s csak állok előtte némán!
Ősz fehér szakállán
a feledés szele lengedez...
Összesűrűsödött...nem halad...
nem folyik mint régen!
Néz...bámul meredten...
a feledés szele megrekedt...
Héééé! Ősz Idő! Héééé!
Itt vagyok...!
Ne nézz túl rajtam...!
Ne tégy úgy mintha nem látnál...
...a feledés illatú szakálladdal...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-24 01:08:45
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-24 01:08:45