Ó fájdalmas éjszaka...
Ó fájdalmas éjszaka!
...majd megöl a bánat!
mond mért nem hagyod végre békén
az édes jó anyámat...?!?
Két szemével koldus
belesett a házba...
Édes anyját látta
éj fekete gyászba...!
Fogát csikorgatva
a jó Istent szidta
Hogy anyjából az erőt
majdnem mind kiszívta...!
Könny szökött szemébe
s a jó Istent kérte
hogy anyját hagyja
és őt vigye az égbe!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-24 01:06:35
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-24 01:06:35