Emlékkereső
Befújta a hó az utat,
eltűnt rég a gólyalábnyom,
emlékei között kutat
az ember, hogy rátaláljon
a réges-rég elfeledett
és gyönyörű szerelemre,
a még régebbi nagy szelet
puha, zsíros kenyerekre.
Anyja óvó, szép kezének
simogatgatása, és a
gyorsan múló életévek
leggyönyörűbb hagyatéka
mind hiányzik, nem tudhatom,
hogy segítene az emlék,
mi lenne jó; az ablakon
belül, vagy ha kívül lennék.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-17 00:09:40
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-17 00:09:40