átgyalogolt
a póznákon üres fehér plakátok
wanted wanted wanted
itt téblábolgat az elme-
nekültek nyomában az elme-
gyógyász gyí lovam mondja a lábának
minden betonoszlopnál megáll
levegő után kapkod isten isten
jövök már jövök bólogatja
csak még a szavakat
hol hagytam az előbb
itt voltak a versem ügyében
zihálja és lehajol
felvesz valamit a földről
egy rég halott költő lila arca
konyakszag csatornabűz
A. E. a túloldalra átgyalogolt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-11 13:07:20
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-11 13:07:20