Ezer téli éjszakát....
Ezer téli éjszakát virrasztottam végig...
Ezer apró könnycseppet küldtem fel az égig...
Ezer apró gondolat volt mi kínzott ezer évig...
Ezer kutya mart húsomba s el is kísért végig...
Ezer utat végigjártam...
Ezer dolgot kipróbáltam...
Ezer hangon kiáltoztam...
Ezer süket füllé váltam...
Ezeregyszer rogytam térdre...
Ezeregyszer néztem félre...
Ezeregyszer elfáradtam...
Ezer ágyban elalhattam...
Ezer álom kísért végig...
Ezer éjszakákon végig...
Ezer álmom foszlott szerte...
Ezer reggel ezer este...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-07 01:09:07
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-07 01:09:07