élet(képek)
az idén elfelejtettem
a születésnapomat. engedetlen
tél volt, örvendtem
hogy nem kerültem az ortopédiára.
a névnapom kiszaladt
a naptárból, rutinból. a csoki
drága, ott maradt a pulton.
egy becsületes hosszú
verset kéne írni,
nem nyúlfaroknyi sóhajokat
(egy után száz
kel fel nyugalmi állapotából).
nemrég ünnepelte
anyám névnapját. boldog voltam,
mert tudtam venni neki
három szál virágot
(megemelték fizetésünket
öt százalékkal) és pont.
jön a karácsony.
a szeretetet ingyen adják
(nagyon remélem),
mennyből az angyal:
ne késs´ el!
(elégségesre szoktam vizsgázni
életből, becsúszik néhány elégtelen is)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-02 19:06:08
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-02 19:06:08