A csapzott szőrű farkas...
A csapzott szőrű farkas...
A csapzott szőrű farkas vonyítja a holdat
mert e fagyos sötét este kihül még a teste...
Korholja átkozza mihaszna rongy létét
Míg a fagyos szél korbácsolja testét...
Üvölti fájdalmát fel a magas égig
mi kínkeserves útján elkísérte végig...
Siratja családját s drága édesapját
kinek szeretetből megásta a sírját...
Anyja jut eszébe kitől az életét kapta
mit úgy hálált meg hogy halálra marta...
Úgy érzi a fagy szél már teljesen legyőzte
de egy fájdalma van még elüvölti s vége...
Vége lesz a harcnak a sok sok szenvedésnek
a hiú ábrándoknak és a megvetésnek...
Nem is bán már semmit s nem is üvölt mégse...
csak egy könnycsepp csordul ki szeméből...
...s mindörökre vége....!
2011.12.01
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-25 03:22:14
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-25 03:22:14