Kitört a forró piros a hideg kékre
Valami történt
Pálmafa kellene
Valami hatalmas
Nagy pálma
Meg babér
Sok babér
A pálma alá beállnék
Nagy babérkoszorúmmal
Amin ilyenkor szoktak
Tudod gondolódni
Ja hogy mit fogok
Ezután csinálni
Nem akarok a városról írni
Sem az emberekről
Sem az Istenről
Csak a felhők fodráról
És a varjak
Jaj a fekete „károgók"
Most nekik van brillirjuk
Hess menjetek innen fekete madarak
Felhőfodrok kapjátok el őket
Hogy néztek ti is ki
Ti felhők ti szürkeségek
Az idő gyorsul
A tél fagyaszt
A nyár éget
A felhők a varjak
A városról nem akarok írni
Nem az emberekről sem
Én csak a felhők fodráról
Taposd meg ha elmúlik
Mért már úgy sincsen
Viszont fodrozd
Csókold ha jön
És várd nagyon
De ne a várost
Ne az embereket
Hanem a felhők fodrát
Mit tudna készíteni
Az idő a varjak károgásával
Mint átkonvertálni
Füle Müle által mélyen be gyújtott
Jancsikályha hangjára
Ki tört a forró piros
A hideg kékre
Honnan tudjam hogy mit csináltak
Közben az űrben
Lottóznak a bolygók
Kisorsolják a meteorokat
A varjak elkárogják
Saját butaságukat
Csak túlélni tudnak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-14 21:34:29
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-14 21:34:29