Amikkel egyszer megbarátkozol
Meglásd, Gyuri, nem lesz jó vége ennek!
Hangod , ha lesz még, a torkodra forr.
Adj esélyt a reménynek, türelemnek,
magadnak is, halálod napjakor!
A végső perc is lehet még alkalom
a jóra, szépre, emberségesen,
nem illik hozzád már a forradalom
fülsértő zaja, csak a szerelem.
Legyen megbocsátó hozzád az isten,
a sok-sok bűn, az nem évülhet el,
mert rajta kívül más már senki nincsen,
aki teheti, s erre megfelel.
Rendezni kell megannyi adósságod,
ezekkel az életnek tartozol,
a vég felé már mindezt te is látod,
amikkel egyszer megbarátkozol.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-03 06:38:20
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-03 06:43:22