Kötés
A lépcsőház villantsa rád a fogsorát.
A romkocsmákból lopják el kabátod.
Ne légy hülye. Légy csak ostobább,
vagy halj meg inkább - nem küldök virágot.
Ki szeret, az arcodat megüsse.
Halva szülj. Tudd, hogy nincsen Isten.
Üvegpohárként csontod törjön össze.
Otthonodban légy a második nem.
Dolgozz és munkádból ne élj meg.
Alázkodj meg, hogy kettőre juss.
Büszke tested rágja szét a féreg.
Őszintén szólj és higgyék, hogy hazudsz.
Bármi lesz, legyen csak szörnyebb ennél.
Történjen meg a legrosszabb veled.
Ne oldjon fel az sem, hogy szerettél.
ne oldjon fel, hogy szerettelek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-06 12:39:04
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-06 12:39:04