A körbejáró szerelmes levél (jav.)
Nagyon szeretem Ágotát,
már az óvodában is szép volt.
Minden szünetben kerget,
azt hiszem, hogy a feleségem lesz.
Ma írtam neki egy szerelmes levelet,
csak a nevemet írtam le egy papírra,
és rajzoltam melléje egy nagy,
piros szívet.
Aztán szégyelltem odaadni,
de Zsolti kikapta a kezemből
és gyorsan letette Ágota padjára.
Ágota rám nézett, kinyújtotta a nyelvét,
aztán odament a tanító nénihez
és a kezébe nyomta az én
szerelmes levelemet.
Inkább tépte volna össze!
Most a tanító néni azt hiszi,
hogy őbelé vagyok szerelmes.
Tudod mit?
Én sohasem nősülök meg!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-23 19:40:12
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-23 19:40:12