antoinet te ne!
nem kívánom a meztelen igazságot.
lóg a melle. a parfüm izzadságot se
szívelem mibe trehányul öltözködik.
hiába szív velem zacskóból tejecskét,
lecsapom, mint a koronázott fejecskét
szokták a kalmárok, jobb ha költözködik.
s forró dalom elől, ha hűsbe menekül,
míg teheti, a tehénszemű kis bocó!
nyavalya törje magát a valóságért!
krémessel tömött franc királynő sophia,
szemérmetlen ajkáról hullik szó fia
porba. jól nyelvel az értelem? hiába.
túl sok kuncsaft szopatja. az rob, ez pierre,
ez paul, az jacques. a foltját mindenki megleli
persze. luvnya anyu rinyál: -Ha torkoznak,
ha nyakaznak, reped sarkam, dagad térdem!-
neki áll följebb!? -Bakó! alávaló ez!
-Impotens polgártárs, mán' nyiszálom szépen!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-20 15:05:55
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-20 16:52:07