Megvakító varázslat (2)
Kinyílt ököl
és bezárt tenyér
kivetkezik magából
csontig a múlt
lássák
egyszer üt
másszor simogat
Husángcsendben
kalácszaj
minden más
vagy semmi sem az
a fákon szertefoszló
szilvakék álom
ősi hagyaték
az agy rozsdáll
befogad kihagy
szabad préda a titok
feltárul hallgatni fog
s ha szól magára se ismer
se ember se Isten
Megvakító varázslat
idő kell hogy feleszméljen
míg holt akták közt
megnyugszik a lélek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-03 16:02:09
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-05 18:18:54