Zümm, versmetró
Az ember. Reggel kávéba fúl, majd
kizsibbad a móricz zsigára. Este
fáradtan visszazümm a versmetrón,
és bedől az ágyba. Közben százszor
rántja szét a főnök, az idegbaj: a
stresszben hájas lesz és haja hull,
és port nyel az útkeresztben; Este
porját nyomja szét a családi ház
várvavára. Öt felest rak plecsninek
az éjjel gyűrött zubbonyára. Sörrel
gondosan beönti. S ha feltámad,
másnap reggel kizümm a zsigára, újból.
Versmetróval. Hat felessel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.