Kitakarom
Kitakarom-betakarom
Minden bűnöm, minden bajom.
Az igazság, ahova csalom,
Mint éhes kutya, arra jön.
Csak akkor bánt, hogyha hagyom,
Kitakarom-betakarom.
Fejem felett, ha úgy akarom,
A pálcát majd eltöröm.
Ne kérdezz, hisz letagadom,
És ha szemed bennem reked,
Én kitakarom-betakarom
Tétovázó érzelmemet.
Így bújunk a sápadt ágyba,
Felettünk, lágy szövethalom,
S én tested, féltő anyát játszva,
Kitakarom-betakarom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-29 16:39:27
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-29 16:39:27