Maretics Erika
Írnom kell...
Írnom kell, írni muszáj
érzés,
ez a késztetés túl erős.
Redőkben gyűlik,
magának utat vés és váj
valami különös,
ami nem mindig derűs,
a szó kéretlenül
ujjaimra ül,
majd a papírra kerül
észrevétlenül.
Szertelen ez az
engem sújtó vers-kór,
nincs mi meggyógyítson,
nem született olyan doktor,
és mert nem mondtam el
sosem emberi lénynek,
elverselem bárkinek,
olvassátok ti is,
szegények.
Az sem rémít,
ha nem értitek,
belátom, szokatlan
a más fejével
gondolkodás,
kritizálhat, elviselem
hidd el,
valamennyi
bölcselkedő
okostojás.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-05 14:41:24 Utolsó módosítás ideje: 2012-06-05 14:41:24
|
|
|