„a megszorításokat nem lesz könnyű
keresztül nyomni a választási ígéretek szűrőjén.”
írja a francia cikk. nem tudom, pontosan lett-e
lefordítva, de az ágyamon szétdobált
bugyik éppen a kedvemet tükrözik.
azokba egyszerűbb beletömni az alkalmatlanságot.