antworks
még egy saját hangyafarm létrehozásához
is szerelem kell ez a megszállottság
ugyanis mire összegyűjtünk
egy ötvenes kolóniát olyan nagy erdős
területet kell bejárnunk amelyről soha
még csak nem is álmodtunk
fontos hogy a hangyákat eső előtt
kell keresni s ha lehet mindig délelőtt.
nem a magasba építkező hangyákra
gondolok a földbe leásó fajokat kell
megtalálni hogy majd látványos
alagutakban gyönyörködhessünk
vigyázni kell csak egyfajta kolóniából
valókat szedhetünk ha különböznek
egymás ellen fordulhatnak és a hirtelen
támadt háborúban könyörtelenül megölik egymást
s ami még: érinteni őket kézzel nem lehet
de nem is érdemes
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-03 08:06:41
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-03 11:38:08