Egyszerű vers
Ha egyszer lehajolnál hozzám,
anyám lennél, szeretőm, hazám.
Lelkedből lelkembe
holdívű csend hullna rám.
Ha egyszer megérintenél,
s szeretni szeretnél,
sok elmosódott emlékkel
életre keltenél.
Ha velem sírnál, felinnám könnyed.
Veled örülnék örömödnek,
hogy csak nekem vagy.
S ha majd végleg elhagysz,
ajtót nyitok előtted,
hogy velem maradj.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-02 21:31:45
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-02 11:01:49