Tételmondatok /2/
Szeretnék újra pöttyös szoknyát varrni a síró babámnak.
Szeretnék újra pitypangból gyöngysort fűzni, nagyon hosszút.
Szeretnék újra cseresznyéből fülbevalót. Nem venném le soha.
Szeretnék újra barackot a fejemre. Hálás lennék ezért a tanár úrnak.
Szeretném, ha újra sarokba állítanának. Nem mondanám, hogy dilis tanító.
Szeretném, ha újra találkoznék azzal a fiúval, akit valamikor valakiért lenéztem. Most felnéznék rá.
Szeretnék újra hintázni, de úgy , hogy a hinta hajtson engem.
Szeretném, ha újra kezdődnének a tegnapok, de a mostani észjárásommal.
Szeretném, ha újra láthatnám a tengert. Bepalackoznám az illatát.
Wisława Szymborska: Lehetőségek című verse nyomán.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-30 12:04:28
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-30 12:04:28