Hirosige fogadása a Tókaidó ötvennegyedik állomásán
-avagy tudja a halál, hogy mi a lehetetlenség-
puszta felület. öböl mozdulatlanság. ősz emlékezés.
pókselyem minta. udvarias rajzolat. szőtt nemlétezés.
ami áll, az él. a nyugalom - ábrázolás. létünk pihenő.
metszetlen fakép. szálló női tulajjal. puncin pihe nő.
ágy, heveredés. itt élvezett ki egykor. agy volt Hokuszáj.
izgő buzgalom. aki mozog lépre megy. csücsülj, fókuszálj.
látványok mögött. elered a szilárd szem. meditáció.
talpra, indulás. csomagold ki az anyagot. levitáció.
ritka jómadár. valószínű szárnyra kél. elcsábul végre.
szellem fogadós. páratlan tollasozik. fel-üt az égre.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-23 05:01:50
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-23 05:05:33