What are you talking about?
Solitude cosmogonique
Az élet a matéria regénye.
Két köpköd? neuronszál,
Egy sisterg? csecsem?száj.
El?szó, utószó, vége.
Az ember
Szerelmes a porszem egy szellemképbe-
Vicsorgó fogakkal t?r jelent a múlt.
S egy Istenkép? Don Quijote,
Sokadik kurvájánál
Jeget vesz el? s rátölt egy Red Bullt.
Széttört univerzum
Amit életünknek nevezünk
Azt az Élettel szembe van.
S feltételes módok hazudva
Jelentik ki- rendben van.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.