Igaz
Felülbírálom a nappalokat.
( csak az éj, csak az éjszaka igaz )
Gömbölyűen, gondokkal fojtogat
a várakozás, mert nincsen vigasz,
nincsenek örökké-percek: csak a
gyermeki álmok - ha átölelnek.
Átértékelem magamat mára.
( csak az éj, csak az éjszaka igaz )
Tévedéseimet ön-imára
térdepeltetem és kétkedem - az
aki belőlem lehetek még, már
tegnapelőtt óta én lehetnék.
Kiábrándítom lelkesedésem.
( csak az éj, csak az éjszaka igaz )
Ha volt is bennem bátorság, féltem.
Nem lehetek, nem lehettem én az
anya - nem játszhatok mégsem. Játsszon
hát valaki - tisztességből - értem..
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-05 16:51:33
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-05 16:51:33