Beléptünk az EU-ba
Beléptünk az unióba
Léptünk várta Európa
Végre mi is csatlakoztunk
Most még nem is csalatkoztunk
Befogadtak okoskodva
Magukról is gondoskodva
Globálisan gondolkodva
Amit lehet, legombolva
Azonos lett már az elvünk
De idegen még a nyelvünk
Angolul kell majd beszélnünk
Ahhoz, hogy itt jól megéljünk
Tökéletes lesz a tőke
EU-profit lesz belőle
Segítünk ezt kitermelni
Iparunkat leterhelni
Iparkodunk, ahogy tudunk
Napestéig lótunk-futunk
Magyaroknak egyszer jobb lesz
Nem lesz köztük annyi jobless
2004.május 1.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.