sikertlen repülés Nakonxipánba
kezembe kellemes kitérők,
mutatványos képletek. de
az öntudatlan zárványom
dolgozza belém a gennyes
(Itt most már majdnem úgy teszek
mint egy jól lakott derékszög,
kilencven fokba
harapom
szeletelem
dörzsölöm
az utcát, jobbról-balra.)
anya-parancsokat. kihűlt lépteim
folytonosan, görcsbe szelídítik
fájó szemem. aztán a
K.-utcán kicsomagolom téziseim.
ovál-keretbe:a madár, a veréb,
a dongó, a légy, rugalmas
fegyelemmel zsibbadok bele
Nakonxipánba.
(Itt most már teljesen úgy teszek
mint egy asszimetrikus síkidom,
bezsugorítom
átvázolom
bemetszem
magam, egy tökéletes gömbbe.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-02 00:07:34
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-02 00:07:34