Holnap belépünk az EU-ba
Belépünk az unióba
Léptünk várja Európa
Közösségbe integrálnak
Bedarálnak, jól megrágnak
Félelemmel vegyes remény
Tölt el minket, nagyon kemény
Munka vár ránk, magyarokra
Ne számítsunk tárt karokra
Szeretjük, vagy nem szeretjük
Magunkat most belevetjük
Korszakváltó lesz a holnap
Ezt hagyjuk az utókornak
Isten áldjon minket újra
Indulva a hosszú útra
Ne felejtsük, honnan jöttünk
Történelmünk jön mögöttünk
2004.április 30.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.