Reinkarnáció
Levedlettem korai fiatalságom,
Rózsaszín foltok tarkítanak,
Valami hiánya, vagy kezdete
Próbál kontrasztokká alakítani,
Formálható anyag vagyok,
A felsőbbrendűségnek,
A víz már elfolyt,
A lebegés meleg biztonsága,
Gravitációvá torzult,
Üvöltés hagyja el a torkom,
Elvágtak egy előző élettől,
S ettől rideg űr támadt,
Ismeretlen még az örök megnyugvás,
Lelkem cigánymód utazik,
S végigéli az emberiség gyötrelmeit,
Bordáimra húzott bőr, mint jurta
Védi nomád bensőmet,
Nehéz a súly,
Elszakadtunk és most döbbenek rá,
Mennyire erős vagy,
Elbírtál két lelket, egy gyenge testben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-12 21:29:41
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-12 21:29:41