Reggeli puszi H. Barbarának
"Ébred a Nap, olvad a jég", zsibbadt angyal,
Még paplan alatt fészkalódsz az ágyban,
Fénylényem, lábat nyújtasz, mint
Jane Fonda kilencszázhatvanvalahányban.
Nyusznyuszkin, üdvözült mosoly.
Mi van? – vagy ahogy tüsszögsz: What?
Boldogság, mert kaviárként forgatom
Nyelvemen minden szavadat.
Majonézem, kókuszom, pudingom,
Nem hiszed? Pipiskedsz: pak-pak és kac-kac, ha
Meghallom, hogy szórakázol, játszol,
Menten belecsúszok a matracba.
(Gyorsabb ritmus: ez az izgalom) Puha, ínyem.
(Izgalomra nyalom, dalom?) A hajam téped,
Olyan jól megvagyunk, úgy szeretlek,
Hát persze, hogy én is téged.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-24 09:11:30
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-24 09:19:35