az elhárító égben élek
- én magam láthatatlanul -
a poros műszerfalon képed
azt mondod: mérték szerint
fizetnek egymásnak a dolgok
azt is: én hadd legyek boldog
a fekete papíros ablakok mögött
a kódfejtők szobája mellett
kávé után cigarettára gyújtok
és eszembe jut a melled