Huszonharmadikán (2)
nézte a képernyőn.
"né-ni."
"ő a nagymama", mondták.
holnap majd újra beszélnek,
felveszi
az ünnepi ruhát.
most megy vele az este
az utcán. elhagyott lámpafény
csillog az átázott csizmán.
fogatlan járdaszegélyen műanyagpohár,
forralt bor volt benne, talán
betakarja a hó.
megbotlik.
a kirakat közepén mikulásvirág.
épp lehull róla egy levél.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-30 16:29:09
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-30 16:34:27